V petek, 16. 3. 2018, smo se nekateri učenci iz osnovnih šol Cirkovce, Hajdina, Breg, Kuzma in Kidričevo zbrali ob 17. uri na dvorišču OŠ Hajdina. Zraven smo prinesli tudi spalke, saj smo na druženju nadarjenih učencev tudi prespali.

FOTOUTRINKI S SREČANJA(povezava na galerijo OŠ Hajdina)

Najprej so nas v jedilnici prijazno pozdravili, nato pa smo se razvrstili po skupinah za delavnice, ki so potekale celo popoldne. Med odmorom smo si privoščili tudi palačinke, ki so bile za večerjo. Po večerji pa smo se začeli pripravljati za večerno predstavitev,  ki je ob 22. uri potekala v mali telovadnici. Jaz sem sodelovala v delavnici Šeg in navad Dravskega polja, kjer smo zelo uživali. Na predstavitvi smo predstavili nekaj šeg značilnih za to območje. Tudi drugi so se na delavnicah zelo zabavali, kar je bilo vidno tudi na predstavitvah, kjer smo vsi navdušeno predstavljali delo. Po predstavitvi je bil v telovadnici tudi disko, kjer smo se lahko naplesali. Ko pa je napočil čas za spanje, smo se razdelili v učilnice v katerih smo prespali. Nekateri so hitro zatisnili oči in  zaspali od napornega dneva, drugi pa smo se še dolgo pogovarjali in spoznavali nove prijatelje. Zjutraj smo se ob 7.30  zbudili in pozajtrkovali.

Hitro smo pospravili spalke, se poslovili in okoli 8.30 odšli domov. To srečanje mi bo zagotovo ostalo v spominu, saj smo se imeli čudovito.

Eva Kozoderc, 7. razred