Napovednik dogodkov

   
  Četrtošolka Sanja Goljevšček je priredila besedilo slovenske ljudske pesmi Jaz pa grem na zeleno trav'co. Nastala je karantenska pesem Jaz bi šla na zeleno trav'co, ki jo je Sanja tudi zapela.
   

  V P I S v vrtec

  Centralni čakalni seznam


  Razpis za vpis v vrtec  (*.pdf)
  Vloga za vpis (nova)

   

  Turizmu pomaga lastna glava
  Festival naj bo – FesTuršca

   

  Spremenjen vozni red

  Kolesarji v občini


  www.eu-skladi.si


  Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje
  Projekt
  ŠRC GRAMOZNICA PLETERJE – VZHODNI DEL


  ŠOLSKA PUBLIKACIJA 2019- 2020

   

  VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

   


  unesco_vrticek_logo


   
   

  Planinski izlet, Gora Oljka, 14. 4. 2018

   

  Planinski krožek:  planinski izlet, Gora Oljka, 14. 4. 2018

  V soboto, 14. 4. 2018, smo se z učenci planinskega krožka OŠ Cirkovce, skupaj z učenci planinskih krožkov OŠ Kidričevo in podružnične šole Lovrenc, udeležili planinskega pohoda na Goro Oljko.

  Ekipa OŠ Cirkovce

  Naš pohod se je začel pri Rečici ob Paki, kjer smo najprej pregledali vso potrebno opremo in se nato podali na pot proti našemu cilju, ki je tokrat bil na vrhu Gore Oljke. Vreme nam je bilo naklonjeno, saj so nas sončni žarki  spremljali skozi cel čas našega pohoda. Na vrhu pri planinskem domu smo naredili daljši postanek, se okrepčali, požigosali planiske dnevnike in se veseli začeli vračati, po krožni poti, proti kraju, kjer nas je čakal avtobus. Vseh 58 pohodnikov, toliko se nas je tokrat udeležilo pohoda,  je preživelo lep sončen dan, v dobri družbi učencev in njihovih staršev. Želimo si, da bi nam letošnja pomlad poklonila še več  lepih sončnih dni.

  Skupaj z OŠ Kidričevo in podr. Lovrenc

  Naslednji podoben pohod na Limbarsko goro, bomo izvedli v soboto, 5. maja 2018. O izletu bomo učence planinskih krožkov obvestili pisno, kot do sedaj. Obvestila glede omenjenih pohodov lahko, od sedaj naprej, spremljate tudi preko spletnih povezav, ki bodo vedno dostopne na spletnih straneh OŠ Cirkovce in OŠ Kidričevo.

  Ivan Kojc, vodnik PZS
  PD Kidričevo
  
  FOTOUTRINKI