Dragi otroci, mladostniki in starši!

V času božično-novoletnih počitnic vas Družinski center Kidričevo vabi na zanimive počitniške aktivnosti, ki so za uporabnike Družinskega centra BREZPLAČNE:

PONEDELJEK, 28.12.2015; 8h – 12h Konjeniški park Starošince: ABC KONJENIŠTVA
TOREK, 29.12.2015: 8h – 12h Konjeniški park Starošince: KONJIČKOVI PIŠKOTKI ZA MALE IN VELIKE
SREDA, 30.12.2015:8h – 12h Kidričevo – Družinski center: DRUŽINSKI CENTER KIDRIČEVO – PROSTOR PRIJATELJSTVA
ČETRTEK, 31.12.2015: 8h – 12h Kidričevo – Družinski center: DRUŽINSKI CENTER KIDRIČEVO – PROSTOR PRIJATELJSTVA

Opomba: ponedeljkov in torkov program v Konjeniškem parku Starošince tokrat ne obsega jahanja, saj v obdobju dovoljene uporabe pirotehničnih sredstev ne izvajamo programov jahanja zaradi varnosti otrok!

Vse dni imamo organizirano tudi podaljšano varstvo do 15.ure, v kolikor otroci po zaključku vodenega programa nimajo prevoza domov!
Podrobnejši program najdete v priponki oziroma na spletni strani www.druzine.center.Udeležba je povsem brezplačna, nujno pa je potrebna predhodna prijava, saj je število prostih mest omejeno. Prednost imajo učenci, ki so že oddali prijavnico za programe Družinskega centra Kidričevo.

Kako se prijavite?

Pošiljite SMS na št. 040 85 81 85. SMS naj obsega naslednje podatke:

  • IME IN PRIIMEK OTROKA
  • DAN, na katerega se želite udeležiti programa
  • Če želite podaljšano varstvo, to zapišite
  • Če ste že oddali prijavnico v programe Družinskega centra, zapišite: PRIJAVLJEN/A. Če prijavnice v programe Družinskega centra še niste oddali, zapišite: NOVA PRIJAVA

V kolikor še niste bili predhodno prijavljeni v aktivnosti Družinskega centra Kidričevo, vas prosimo, da izpolnite tudi PRIJAVNICO, ki jo najdete na naši spletni strani www.druzine.center. Prinesite jo s seboj!
Po prejemu vašega SMSa vas bomo obvestili, ali ste se uspešno prijavili.

Veselimo se zabavnega prazničnega druženja z vami!

Kolektiv Družinskega centra Kidričevo

P.S. POZOR: V času počitnic Družinski center Kidričevo ne bo odprt po ustaljenem urniku, temveč po razporedu v skladu s počitniškimi aktivnostmi!